La meitat del camp 2 del Germans Gonzalvo s’obrirà el dilluns 20 d’octubre

Imatge de la tanca que separa el camp 1 i camp 2 / CF Mollet UE

El dilluns 20 d’octubre s’obrirà mig terreny de joc del camp 2 del Municipal del Germans Gonzalvo. Ho ha comunicat l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, al club aquesta setmana i, fins i tot, ha informat que els treballs per adequar l’espai s’iniciaran dijous.

La posada en marxa del mig terreny de joc del camp 2 es treballarà durant aquesta setmana i es posarà una tanca que separarà la meitat del camp 2 molletà. D’aquesta manera quedarà un camp de futbol 7 en perfecte estat per practicar futbol i que permetrà fer entrenaments i partits de futbol 7. L’espai que es podrà utilitzar serà la meitat més llunyana de la zona afectada pel gas metà. «Estem satisfets de poder obrir aquesta meitat que permet jugar partits de futbol 7 i oxigenarà una mica més els atapeïts entrenaments del camp 1. Agraïm sobretot la paciència dels pares i mares, entrenadors i jugadors. Mica en mica veiem que tornem a una normalitat esportiva però encara queda esperar que s’obri definitivament el camp 2. Però és una bona notícia pel club», ha valorat el president del club, Feliu Tura.

La instal·lació Municipal del Germans Gonzalvo es va tancar preventivament el passat 17 de desembre. Des d’aleshores s’han fet tasques de manteniment i adequació del terreny per comprovar les emanacions de gas metà en el camp 1 i camp 2. Les emanacions de gas que es van detectar provenien de l’antic abocador que hi ha a la zona. Des del 24 de març el camp 1 està del tot operatiu i faltarà concretar quan s’obrirà completament el camp 2.