La plantilla del primer equip es completa amb Mamadou i Roger

escut_CFMolletUE
Falten pocs dies per encetar la primera jornada d’una nova temporada al grup 1 de la Primera Catalana i el primer equip ja té del tot completada la plantilla amb les incorporacions de Mamadou Keita (defensa procedent del Sabadell B, Segona Catalana) i Roger Valdés (migcampista procedent juvenil Europa, Lliga Nacional). Tots dos jugadors han estat a prova tota al prtemporada i han complert amb les expectatives marcades pel cos tècnic que dirigeix Claudio Festa.

Amb Mamadou i Roger, el primer equip compta amb una plantilla competitiva formada pels porters Pol Flores i Asier Cabaleiro; els defenses Mamadou Keita, Guille Ramos, Mario Martín, Miguel Donoso, Carles Mur, Sergi Díaz, Àlex Ruiz, Jerry Carriel i Joaquín Medinilla “Pipa”; els migcampistes Dani Ortega, Ramón Suárez, Joshúa Romero, Txema Buenache, David Arroyo i Edu Fité; i els davanters Dani Arquès, José Manuel Romero, Gabriel Santiago Fernández ‘Baby, Rubén Sánchez i Néstor Turro. A més, en els darreres setmanes han estat baixa Eric Martínez per la Gramanet Milan de Tercera Divisió i Maikel Marimón pel Santa Perpètua de Tercera Catalana.

El cos tècnic està convençut de comptar amb una plantilla molt competitiva i de començar amb les màximes garanties la competició aquest diumenge al camp d’un club històric, el Júpiter que la temporada anterior estava a la Tercera Divisió. «Serà un partit complicat, però ens agrada jugar la primera jornada contra un dels més forts. Així veurem com estem i com arribem», explica Ari Ríos. El partit tindrà lloc aquest diumenge al camp barceloní a partir de les 18.00 hores.

Neix la #porraMollet

Ja has fet la #porraMollet1? Visita la nova secció de la pàgina web i fes la teva porra amb el resultat del primer equip.