La presentació del llibre del Centenari omple La Marineta

Joel Gascón / CF Mollet UE

La presentació del llibre del Centenari va omplir el Centre Cívic La Marineta amb més d’un centenar de persones. L’acte va tenir lloc el divendres passat amb l’autor del llibre, Jordi Candela; el president del CF Mollet UE, Feliu Tura; i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Durant l’acte de presentació del llibre, el seu autor, Jordi Candela, va explicar el recorregut fins a la seva publicació, ja que fa uns anys es va fer el llibre dels 80 anys i ara s’ha actualitzat amb la informació dels cent anys. «És un llibre que va més enllà que explicar els cent anys, fem un recorregut amb un recull important de fotografies amb un pes històric pel club i Mollet del Vallès», va indicar Candela.

El president del club, Feliu Tura, va destacar la feina feta per Candela en la recerca històrica del club, ja que s’ha evidenciat que la fundació de l’entitat va ser el 1914 i no pas el 1919 com fins aleshores es creia. També va destacar la feina de la secretaria del club, Sandra Libori, i del cap de comunicació, José Luis Rodríguez Beltrán per tal de tirar endavant amb el llibre i els actes del Centenari.

Pel que fa l’alcalde molletà, Josep Monràs, va remarcar els valors de l’esport amb l’educació que impulsa el CF Mollet UE des de fa molts anys a la localitat molletana.

El nou volum històric del CF Mollet UE consta de 128 pàgines amb més de dues-centes fotografies. El llibre està dividit en temporades, juntes directives i explicació de presidents. A més, hi ha un recull de fotografies de tots els equips de futbol base actual i es lliura el nou himne del club que ha fet el grup molletà The Murphies.

El llibre es pot comprar a les oficines del camp Municipal del Germans Gonzalvo i en diversos establiments de Mollet del Vallès amb un preu de 15 euros.

Inauguració placa

Poc abans de la presentació del llibre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès va col·locar al Parc de les Pruneres una placa en homenatge al CF Mollet UE degut que en el mateix emplaçament on ara hi ha una zona verda, durant més de 60 anys hi havia jugat el CF Mollet al conegut «camp de les Pruneres». A la placa es pot llegar la frase «Aquest indret de les Pruneres va ser durant més de 60 anys el camp del Mollet. Ho recordem l’any del Centenari del club. CF Mollet 1914-2014».