Èxit de presentació!

La presentació del CF Mollet UE va ser tot un èxit de participació: més de 500 jugadors, d’entre els 38 conjunts de l’entitat, i un miler de persones a la graderia. La família molletana va estar més unida que mai i va sonar amb força l’himne del club. El camp 1 del Germans Gonzalvo ple d’equips molletans i la grada plena sense cap cadira buida. La vetllada molletana, que va tenir lloc divendres passat, va acabar amb focs d’artifici.

Tot va sortir rodó en una jornada festiva al camp del Germans Gonzalvo. Cadascun dels equips van trepitjar el camp un per un, des de l’escola fins el primer equip, amb l’anunci de tots els seus jugadors. Un cop tots els conjunts ja hi van estar al camp, uns  37 joves van aixecar una pancarta que deia, «Aquest és el nostre somni… Ho vivim junts». «Va ser una gran festa del CF Mollet UE. Vam presentar a tots els nostres equips i jugadors i la vetllada va ser molt participativa», destaca el president del club, Feliu Tura. El responsable molletà considera «haver arribat el club al límit d’equips amb les instal·lacions actuals. Tenim dos camps i la capacitat és màxima per entrenar amb la qualitat que volem. Per això creiem que ens hem situat a un bon nombre de quantitat i qualitat d’equips».

A l’acte dos jugadors del futbol base, Carla Dordal del benjamí «F» i Oriol Bordas de l”infantil «B», van parlar a la graderia en nom de la resta dels seus companys i van encoratjar-los de continuar dins un club referent com és el CF Mollet UE. «La nostra força és el nostre futbol base i així pensem al club. Volem continuar treballant per aquests joves que s’ho mereixen tot», explica el coordinador del club, Mario Garcia Mañas. Com també el coordinador del futbol-7, Ortger Canals, que va agrair l’esforç dels més de 500 futbolistes.

De tot plegat l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va estar present durant les dues hores de presentació i va gaudir amb la gran família molletana. «El treball i esforç que fa la junta directiva és el bon camí per dipositar els valors de l”esport en els més de 500 jugadors que tenen. Aquesta ha de ser la força del club», va dir Monràs.

La vetllada va acabar amb els ja tradicionals focs d’artifici i amb les corresponents fotografies de cadascun dels equips. Bona temporada molletans/es!!!