La Primera Catalana torna al Germans Gonzalvo diumenge

joc2La Primera Catalana torna al camp municipal del Germans Gonzalvo aquest diumenge. El primer equip rep al Farners a la segona jornada del campionat. Els de Santa Coloma de Farners són un dels principals conjunts per pujar a la Tercera Divisió, així que el partit serà bivrant entre dos equips que els hi agrada practicar un futbol atractiu.

El Farners dirigit per Pep Triadú s’estrenarà al Germans Gonzalvo aquesta temporada, ja que a l’anterior jornada no van jugar. El rival però és dels més complicats a priori. «Practiquen un futbol atractiu. Els he vist jugar i són dels que millor treuen la pilota des del darrere. Serà un compromís vibrant i confiem en les nostres possibilitats», diu l’entrenador Claudio Festa i afegeix, «nosaltres crec que estem en un bon punt. Hem fet una bona preparació i esperem que sigui un gran partit».

En aquest sentit, el primer equip va jugar dimecres un partits amistós contra el Can Parellada de Terrassa i van guanyar 5 a 6 en un comrpomís del tot boig. «Vam anar guanyant 1 a 4, fet normal perquè el Can parellada és de la Tercera Catalana amb tot el nostre respecte, però el que no pot passar és acabar 5 a 6. De fet, es van posar 5 a 5. Això no pot ser, però va ser un partit més de preparació», valora el tècnic, i confia en oferir a l’aficionat molletà la millor versió del primer equip aquest diumenge.

El partit contra el Farners serà aquest diumenge al Germans Gonzalvo a partir de les 12.00 hores. Us necessitem afició!