La Selecció Catalana UEFA al Centenari

Els actes del Centenari del CF Mollet UE s’encetaran el proper 18 d’agost amb el partit que commemorarà els cent anys d’història del club amb la Selecció Catalana UEFA Amateur al camp Municipal del Germans Gonzalvo. El conjunt català, que a l’abril va proclamar-se campió de la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, serà el rival del primer equip del partit de Festa Major de Mollet del Vallès.

Amb el partit contra la Selecció Catalana es donarà el tret de sortida a una temporada plena d’activitats esportives i lúdiques del Centenari del CF Mollet UE que es commemorarà durant la temporada 2014-2015. “El dia 18 d’agost volem que sigui l’inici d’una excel·lent temporada que tindrà moltes activitats lúdiques lligades i  vinculades sempre al món del futbol i al nostre Centenari”, remarca el president del club, Feliu Tura, i afegeix, “per a nosaltres és un orgull que la Federació Catalana de Futbol i la seva selecció siguin els grans protagonistes del primer acte del Centenari”. Per abans, durant i després del partit el CF Mollet UE està planificant un programa amb diferents activitats.

La Selecció Catalana UEFA Amateur, amb jugadors de la Tercera Divisió, vindrà a Mollet del Vallès amb l’objectiu de preparar-se per disputar la fase intermèdia de la Copa d’Europa de regions que es disputarà a Moldàvia entre el 23 i el 27 de setembre. Catalunya s’enfrontarà al campió moldau i als d’Ucraïna i Irlanda del Nord.

20.04.14-uefa 20.04.14-uefa4 20.04.14-uefa9