El club presenta l’alta mèdica de Juan Valenzuela després que la UE Vic hagi fet un recurs a la FCF per alineació indeguda

escut_CFMolletUELa Unió Esportiva Vic ha recorregut a la Federació Catalana de Futbol (FCF) la victòria del Primer equip per una alineació indeguda del porter Juan Valenzuela, que segons el club osonenc estava de baixa. El CF Mollet UE nega aquesta afirmació i ha presentat tota la documentació a la FCF amb l’alta del porter des del passat 21 de febrer.

El partit contra la UE Vic es va disputar el passat 6 d’abril amb el resultat a favor molletà de 4 a 0, i Juan Valenzuela va ser titular després d’haver estat incorporat dos setmanes abans  provinent del CF Lloreda. El porter ja tenia l’alta mèdica des del passat 21 de febrer, tal i com consta en els documents de Juan Valenzuela i que el club ja ha enviat a la FCF. “La UE Vic ha aprofitat que a la pàgina web de la FCF sortia Juan Valenzuela de baixa, però això era perquè la mútua respectiva no va clicar l’alta mèdica que tenia el jugador des del passat 21 de febrer. És la primera vegada que un club ens recorre abans de consultar-nos per aclarir el tema. Nosaltres hem enviat el document amb l’alta mèdica a la FCF i esperem que això sigui més que suficient”, diu la secretaria del club, Sandra Libori, i afegeix, “no ens sembla correcte que es vulgui vulnerar així la competició quan el resultat dins el terreny de joc ha estat tan clar com el  4 a 0 que va fer el Primer equip contra la UE Vic. Són formes de fer que no entenem, i a més, quan tenim tot en regla federativa”.

El CF Mollet UE espera així la resolució de la Federació Catalana de Futbol.