L’Ajuntament de Mollet ultima comprovacions per obrir el camp 1

El consistori està treballant per obrir en breu el camp 1 d’aquesta instal•lació esportiva municipal. Actualment s’estan fent les darreres comprovacions que permetrien obrir el camp 1 de futbol del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo amb totes les garanties de seguretat necessàries -nota de premsa de l’Ajuntament de Mollet-.

L’Ajuntament de Mollet, el CF Mollet UE i el Club Petanca Can Borrell, entitats usuàries del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, van decidir conjuntament tancar la instal•lació esportiva de manera preventiva per una fuita de gas metà fa dues setmanes. Durant aquest temps, tècnics municipals i una empresa especialitzada en aquesta matèria han estat estudiant les causes i les mesures a prendre.

Segons les primeres comprovacions, la zona més afectada és el camp 2 del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo i les pistes de Petanca. És en aquesta àrea on s’han detectat les filtracions que van provocar l’emissió de gas metà. En aquestes zones es continuaran fent inspeccions per tal de prendre les mesures necessàries per solucionar aquesta situació. Per aquest motiu, s’està treballant per poder obrir el camp 1 el més aviat possible, donat que està assentat en un terreny que no mostra filtracions que puguin provocar emissió de gasos. Tot i així, l’Ajuntament està portant a terme les comprovacions necessàries per poder obrir-lo amb totes les garanties de seguretat necessàries.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, que ha estat present en totes les revisions realitzades per tècnics municipals i una empresa especialitzada lamenta la situació que ha succeït, de manera sobrevinguda, en aquesta instal•lació municipal i afirma que “hem actuat i actuarem sempre amb molta prudència i prendrem totes les mesures preventives necessàries perquè no hi hagi cap risc per cap usuari”. En tot moment, s’ha mantingut un contacte permanent amb les entitats esportives afectades i s’ha treballat conjuntament amb el CF Mollet UE.

D’altra banda, el consistori està treballant per poder construir, de forma temporal, dos camps de futbol 7 per tal que els més petits puguin tornar a fer les seves activitats esportives habituals. Totes aquestes accions s’estan portant a terme amb la participació del CF Mollet UE.

Tot i el tancament preventiu d’aquesta instal•lació esportiva municipal, l’activitat del CF Mollet UE no s’ha parat del tot gràcies a la col•laboració de la UD Molletense i la UD Lourdes que han facilitat la recol•locació d’alguns equips del CF Mollet UE que han pogut fer la seva activitat esportiva a les seves instal•lacions. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha agraït als presidents d’aquestes dues entitats esportives la seva col•laboració així com l’oferiment del president del Club Tenis Mollet per utilitzar les seves instal•lacions.