L’alcalde de Mollet anuncia l’obertura total del camp 2

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va anunciar aquest dilluns l’obertura total del camp 2 del Municipal del Germans Gonzalvo. D’aquest manera, el club tornarà a la normalitat després de 15 mesos sense tenir les seves instal·lacions al 100% disponibles des del tancament preventiu degut a la fuita de gas. La propera setmana s’adequaran els horaris dels entrenaments amb la disponibilitat dels dos camps de futbol.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet la següent nota a la seva página web:

Obertura total del camp 2 del Germans Gonzalvo
En el marc de la visita al camp de futbol de l’EEE Can Vila, Josep Monràs ha anunciat que, des d’aquesta setmana, el camp 2 de futbol de Germans Gonzalvo ja està totalment obert i es pot utilitzar amb totes les garanties i absoluta normalitat.

La instal·lació Municipal del Germans Gonzalvo es va tancar preventivament el passat 17 de desembre de 2013. Des d’aleshores s’han fet tasques de manteniment i adequació del terreny per comprovar les emanacions de gas metà en el camp 1 i camp 2. Les emanacions de gas que es van detectar provenien de l’antic abocador que hi ha a la zona. Des del 24 de març de 2014 el camp 1 està del tot operatiu, mentre que la meitat del camp 2 està oberta des de princpis d’aquesta temporada.