L’alcalde de Mollet avança l’obertura sencera del camp 2 en els propers dies

Joel Gascón / CF Mollet UE

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va avançar durant l’acte de presentació del llibre del Centenari que el camp 2 s’obriria completament en els propers dies. Així ho va indicar a La Marineta el divendres durant el seu parlament.

La instal·lació Municipal del Germans Gonzalvo es va tancar preventivament el passat 17 de desembre de 2013. Des d’aleshores es van fer tasques de manteniment i adequació del terreny per comprovar les emanacions de gas metà en el camp 1 i camp 2, i aquestes es van detectar que provenien de l’antic abocador que hi ha a la zona. Per això, va tocar emigrar del Germans Gonzalvo fins el març de 2014. Així que es va entrenar i disputar partits al camp Juan Bocanegra, camp Zona Sud, el Complex Ca N’Arimon i el CT Mollet. La dificultat dels entrenaments va ser per jugadors, entrenadors, i sobretot, pares, mares i/o tutors. Per això el club vol garaïr el seu esforç i paciència.

El 24 de març de 2014 el camp 1 es va poder obrir i va estar del tot operatiu. Fet que va ajudar bastant a retornar l’activitat al Municpal del Germans Gonzalvo. Això sí, hi havia una tanca que separava el camp 1 i el camp 2, aquest encara en estudi.  Tot i això, va ser insuficient i la temporada 2014/2015 es va començar amb el mateix estat: camp 1 obert i camp 2 tancat.

La situación va millorar degut l’obertura parcial del camp 2 el passat 20 d’octubre de 2014. D’aquesta manera queda un camp de futbol 7 en perfecte estat per practicar futbol i que permet fer entrenaments i partits. Encara però queda mig espai tancat per la zona afectada pel gas metà, que segons va indicar l’alcalde, podría obrir en els propers dies.