L’Aleví A en directe per Barça TV

El partit d’alevins entre el Barça i l’Aleví A serà retransmès en directe per Barça TV aquest dissabte a partir de les 10.30 hores per tota Catalunya per la TDT, i arreu d’Espanya mitjançant les plataformes de pagament. El compromís que es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper correspon a la jornada 10 del grup 2 de la Primera Divisió.

El conjunt que dirigeix Otger Canals es podrà seguir pel canal blaugrana sense interrupcions per la televisió. Els molletans visiten a l’equip líder del grup, empatat amb 22 punts amb l’Espanyol, després de set victòries, una derrota i un empat. «Serà un partit molt complicat. Per donar la sorpresa necessitem fer un molt bon partit nosaltres i que ells tinguin un mal dia», explica el tècnic molletà, Otger Canals, i adverteix, «ho donarem tot per oferir un bon espectacle».

L’Aleví A lluita per salvar la categoria i intentar apropar-se a la zona alta de la classificació. Els molletans ocupen la desena posició amb 12 punts. Afició ja sabeu que teniu una cita aquest dissabte amb l’Aleví A a Barça TV a partir de les 10.30 hores.