L’Aleví A lidera la classificació de grup 3

Fotografia: Raúl Camacho

L’Aleví A de Marc Trasobares ocupa la primera plaça del grup 3 de Primera Divisió després de golejar al Tecnofutbol per 11 a 1. Amb aquesta victòria, l’equip blanc-i-vermell lidera la classificació amb 29 punts després de 12 jornades, empatat amb la Damm i l’Europa. “No li donem importància al lideratge, és un fet anecdòtic. Encara queden tres jornades per finalitzar la primera volta. Estem realitzant un bon treball i això es reflexa en la classificació. Però preferim anar partit a partit”, explica el seu tècnic, Marc Trasobares.

La característica principal d’aquest grup és la igualtat en la parta alta de la classificació. Només un punt separa als cinc primers classificats: Mollet, Damm, Europa, Martinenc i Gramanet B. “Pel que s’ha pogut veure fins ara som cinc equips d’un nivell força similar. Si aquesta situació continua en la segona volta possiblement la Lliga es decidirà en els enfrontaments directes dels equips de la part de dalt. Però potser hi ha conjunts de la part baixa que reaccionen i comencen a guanyar partits. Haurem de veure com evoluciona el campionat”, afirma l’entrenador molletà.

Trasobares analitza l’evolució de l’equip: “Al principi de temporada va ser una mica complicat perquè més de la meitat de la plantilla és nova. Això va requerir un temps d’aclimatació. Però a mesura que passaven les jornades els jugadors van guanyar confiança i ara som un equip més sòlid. Estem en un bon moment. Anem de menys a més. Esperem continuar creixent i millorant fins a final de temporada”.