L’Aleví ‘A’ vol sorprendre a l’Espanyol dissabte al Germans Gonzalvo

L’Aleví ‘A’ rep a l’Espanyol aquest dissabte (10.30 h.) al camp municipal del Germans Gonzalvo ple de moral. L’equip que dirigeix Otger Canals porta tres victòries consecutives després de guanyar a Damm (2-4), Sant Cugat (3-2) i L’Hospitalet (0-6). Els molletans després de vuit jornades ocupen la desena posició i lluiten per situar-se a la zona còmode del grup 2 de la Primera Divisió -màxim nivell d’alevins-.

L’equip molletà afronta el compromís contra els blanc-i-blaus amb la màxima il·lusió, tot i que els barcelonins són un dels equips favorits per guanyar la lliga i de fet ocupen la quarta posició. «L’Espanyol pressionarà molt amunt, però nosaltres farem servir l’altura i fortalesa d’alguns dels nostres jugadors. A més tenim futbolistes que són un any més grans», destaca l’entrenador, Otger Canals, i remarca la importància «del factor camp perque a l’Espanyol sempre els hi ha costat guanyar al Germans Gonzalvo».

A banda de fer pressió al rival els molletans es troben en una bona dinàmica amb tres victòries consecutives però l’equip no s’allunya de la seva realitat. «L’objectiu segueix sent la permanència i una vegada haguem sumat els 25 punts necessaris, ho celebrarem i ens plantejarem els següents reptes». El partit contra l’Espanyol serà aquest dissabte a partir de les 10.30 h. al camp municipal del Germans Gonzalvo. Us hi esperem afició! Podem Mollet!