L’Aleví B, campió del torneig La Jonquera

L’Aleví B dirigit per Isma Ortiz s’ha endut el trofeu de campió del torneig solidari de Nadal disputat a La Jonquera. L’equip molletà s’ha imposat a la final al Tecsoccer per un contundent 4-0. Anteriorment els blanc-i-vermells havien superat a la Tramuntana (1-5), La Jonquera (1-7) i al Roses (0-4). Una excel·lent manera d’agafar rodatge i confiança de cara a la segona volta del campionat. L’Aleví B milita al grup quatre de la Primera Divisió.

Ortiz valora positivament l’experiència: “Estic molt satisfet amb els meus jugadors. Hem competit molt bé, malgrat que no estem gaire acostumats a jugar en gespa natural. Això ens ha costat alguna imprecisió als primers minuts de partit. Ha sigut un bon test en mig de l’aturada nadalenca. El trofeu ens donarà confiança per afrontar el segon tram de Lliga”.

Pel que fa a la final, el tècnic molletà explica que “pensàvem que jugaríem contra el Figueres, però al final ha sigut el Tecsoccer. Tot i que hem jugat bé crec que el resultat és una mica enganyós. Hem hagut d’esforçar-nos molt per guanyar. El Tecsoccer s’assembla als rivals contra els qui juguem cada cap de setmana”.