L’Aleví B és tercer classificat del torneig de prestigi del CF Bufalà

Otger Canals / CF Mollet UE

L’Aleví B va participar amb èxit al Torneig de base del CF Bufalà durant el cap de semana. Els molletans van assolir un tercer lloc després de guanyar la final de consolació per 3 a 1 contra el Sant Gabriel. El podi del torneig va estar completat amb la UE Cornellà al primer lloc, el Barça al segon lloc i l’Aleví B al tercer lloc.

Els molletans es van quedar a les portes de la final després de perdre 3 a 0 contra el Barça, però van poder demostrar el bon estat de l’equip després de guanyar el tercer lloc al Sant Gabriel.  A més, el porter Adrián Rubio va ser escullit millor porter del torneig. «Estem molt satisfets d’aquesta classificació. Això demostra que podem competir contra qualsevol equip  de la nostra edat, som alevins de primer any», valora el tècnic, Otger Canals, i afegeix, «és un orgull pel club assolir aquesta tercera classificació».

Durant la fase de grups, els molletans van imposar-se al Montgat (2-0) i al Nàstic de Manresa (3-0), i van perdre en un ajustat partit contra la UE Cornellà (1-2).

A la part alta de Primera Divisió

Pel que fa a la lliga, l’Aleví B està en la zona noble de la Primera Divisió, al grup 6. Els molletans ocupen el 4rt lloc amb 16 punts, empatats amb els tercers, el Cardedeu. El primer classificat és el Vic Riuprimer amb 27 punts. S’han disputat 9 jornades i els d’Otger Canals, porten 5 victòries, 1 empat i 3 derrotes.  El segon entrenador dels molletans és Ruben Muñoz. El següent partit de l’Aleví B será aquest dissabte contra el Sabadell B a les 10.15 hores al camp Municipal del Germans Gonzalvo.  #vamosrojos