L’Aleví E campió i de Primera!

L’Aleví E va mantenir el frec a frec fins la darrera jornada i va proclamar-se campió de lliga davant l’afició del Germans Gonzlavo el diumenge passat. El conjunt molletà, que juga al grup 8 de la Segona Divisió, ha assolit el títol de campions i un ascens merescut a la Primera Divisió.

classi_aleviE

El conjunt aleví molletà arribava a la darrera jornada amb la necessitat de guanyar per continuar manant a la classifiació, ja que el Torelló va mantenir les seves opcions fins el final. Però els de Mollet van guanyar, i golejar, el Manlleu 7 a 1. Amb aquesta victòria, tenint la diferència de gols guanyada respecte el Torelló, l’empat final de punts era una possibilitat, com així va succeir. Els molletans acaben la lliga amb 75 punts després de 24 victòries, 3 empats i 3 derrotes. A més, són l’equip més realitzador amb 149 dianes i el que menys rep amb 45 gols.

Un cop assolit el campionat, la festa va passar al mig del camp. Els pares i mares van portar una pancarta de campions i la rotllona enmig del Germans Gonzalvo va celebrar del tot la gran festa de l’Aleví E. Felicitats Aleví E!