L’Aleví ‘E’, intractable a la Quarta Divisió

L’Aleví ‘E’ no ha trobat encara rival que pugui aturar el seu joc de combinació i atac. L’equip de Toni Casado lidera el grup 29 de la Quarta Divisió i suma els partits per victòries, cinc de cinc. L’objectiu del conjunt molletà és lluitar per guanyar la lliga i pujar de categoria. Tot i aquest desig el cos tècnic té clar que s’ha d’anar partit rere partit i aquest diumenge reben al Germans Gonzalvo (11.00 h.) a un dels principals rivals pel campionat, a La Llagosta.

L’equip dirigit per Toni Casado, que porta sis temporades al club, és el més golejador del grup amb 68 dianes i el que menys rep, tan sols 4 gols. «És un equip que ja el vaig portar l’any passat i l’èxit d’aquest bon inici és la pinya del vestidor, però també entre els pares s’ha creat un bon clima», remarca el tècnic Toni Casado. A banda del bon ambient, dins del terreny de joc al conjunt molletà «li agrada fer un joc de combinació. Sortir amb la pilota des del darrere. Volem guanyar però jugant bé, tal i com també vol el club», diu Casado.

Aquest diumenge el repte de l’Aleví ‘E’ és guanyar a La Llagosta i poder liderar en solitari la categoria, perque fins ara tots dos conjunts han guanyat els cinc partits. Tot i que els millors registres són dels molletans. «El nostre objectiu és lluitar per la lliga i pujar de categoria», assegura el tècnic. El partit contra La llagosta serà aquest diumenge a les 14.00 hores al camp del Germans Gonzalvo.