L’Aleví E pot ser campió si guanya diumenge al Cardedeu

alevi_eL’Aleví E pot ser el primer campió molletà de la temporada. El conjunt de Toni Casado podria celebrar el títol –grup 29 de Quarta Divisió– i l’ascens a la Tercera Divisió diumenge si guanyen al Cardedeu al camp municipal del Germans Gonzalvo a partir de les 14.00 hores. Fins i tot els alevins molletans podrien ser campions sense haver de jugar però per que això succeeixi haurien de perdre o empatar els seus dos únics perseguidors pel títol, La Llagosta B i l’Escola Futbol Vallès B que estan a 7 punts de diferència.

Els molletans tan sols pensen en jugar el seu partit i assolir els tres punts per aconseguir el primer lloc matemàticament, a falta aleshores de dos úniques jornades. «La nostra idea és assolir el títol el més aviat possible. Tan sols ens queden dos partits i aquests dos són a casa i això ens agrada de poder celebrar, si és al cas, el títol. Però sabem de la dificultat perque fins fa unes jornades tan sols havia un punt de diferència respecte el segon. Ara tenim aquesta oportunitat i no la volem desaprofitar», explica el tècnic, Toni Casado, que porta 7 temporades en el futbol base de l’entitat.

La temporada de l’Aleví E està sent un èxit amb 20 victòries, 1 empat i 1 derrota. A més l’equip és el que més gols fa amb 212 gols i el que menys rep amb 33. «A l’inici de temporada ens vam marcar l’objectiu d’intentar anar a per totes. I diumenge esperem que hagi una gran resposta dels nostres aficionats», remarca Casado. El Cardedeu, que podria posar aigua al vi molletà, ocupa el sisè lloc de la classificació però dels darrers 4 partits disputats ha sumat una victòria.

Afició aquest diumenge tenim una cita amb l’Aleví E – Cardedeu a partir de les 14.00 hores al Germans Gonzalvo. Molts ànims!