L’Aleví F invicte i líder de Tercera

alevi_fL’Aleví F és líder del grup 28 de Tercera Divisió després de competir les tres primeres jornades del campionat. El conjunt molletà, dirigit per Guille Rodríguez, porta tres victòries consecutives i tenen la millor diferència de gols del campionat amb 21 dianes a favor i 2 en contra. Tan sols el Santa Eulàlia de Ronçana ‘B’ ha pogut seguir als molletans, però amb una diferència de gols més baixa.

El conjunt del Germans Gonzalvo té clar que l’objectiu, sobretot, és la formació. «Els jugadors estan en una etapa on priorotzem la formació, tot i que al cap i a la fi, sabem que ells mateixos ja són prou competitius. Som conscients que tenen una progressió ràpida i aquest inici de lliga està sent força positiu. Nosaltres treballem partit a partit i intentem donar-ho tot a cada partit», remarca l’entrenador Guille Rodríguez, i afegeix, «sabem però que el club és una entitat amb categories de renom i si aquests jugadors treballen fort podran nudrir a les futures categories i ser bó pel club i pels jugadors».

Els alevins molletans de l’F han guanyat a domicili a Cardedeu ‘C’ (1-7) i Bellavista Milan ‘B’ (1-5); i a Canovelles ‘D’ a casa (9-0). Aquesta jornada s’enfronten dissabte al Caldes de Montbuí ‘C al Germans Gonzlavo i necessiten tot el suport de l’afició molletana. «Serà un rival complicat. A ‘priori’ per resultats és un bon equip que porta dues victòries de dos partits. Tot i això, cada partit és un món i encara que portem tres victòries no vol dir res. Nosaltres volem competir i formar», destaca Rodríguez. El partit contra els vallesans serà a partir de les 14.00 hores al camp municipal del Germans Gonzalvo.