L’assemblea amb el Centenari

La trentena de socis que van assistir a l’assemblea ordinària foren informats pel president de la Comissió del Centenari, Jordi Candela, i pel president del club, Feliu Tura, de la previssió inicial d’actes per celebrar el Centenari del CF Mollet aquesta temporada 2014/2015.

El dia 18 d’agost, dilluns de Festa Major, el primer equip del club s’enfrontarà a la Selecció Catalana UEFA i es descobrirà el mural, fet per artistes locals, que ocuparà la façana principal del camp Municipal del Germans Gonzalvo. Al mes d’octubre, al Museu Abelló de Mollet, acollirà una exposició fotogràfica i de material històric de l’entitat. Alhora, Jordi Candela està elaborant el llibre del Centenari que també veurà la llum a la tardor. A la primera edició es preveu fer una tirada de 1.000 exemplars.

També estan concretades dues jornades de futbol base. Una amb jugadors del FC Barcelona i una altra amb nois del RCDE Espanyol. La Comissió també està treballant per poder fer una xerrada amb algun personatge de renom i fer algun partit de veterans.

El club també ha arribat a un acord amb el grup musical local ‘The Murphies perque composin una nova versió de l’himne del club que s’estrenarà al llarg de la temporada.

PRIMER EQUIP I FUTBOL BASE

El director esportiu de l’entitat, David Anglada, va comunicar als socis els canvis que patirà la primera plantilla del club. Tretze dels 24 jugadors que iniciaran la temporada han sortit o passat pel futbol base del CF Mollet UE que militarà per quart any consecutiu a Primera Catalana. També es va lloar el paper que estan fent els equips de futbol-base de l’entitat que s’han convertit en el referent del Vallès.

Els socis de l’entitat també van valorar molt positivament la voluntat de l’Ajuntament d’obrir a principis de temporada el camp número 2 que es manté tancat des del 17 de desembre de 2013 per una fuita subterrànea de gas metà.
Malgrat els problemes logístics del club, l’assemblea anual ordinària del CF Mollet UE ha aprovat per unanimitat els comptes de l’entitat. Els socis també han donat llum verda al pressupost d’aquesta temporada 14-15, que disminueix un 4 % respecte l’anterior.