L’entrenador David Pérez participa amb la selecció catalana de futbol australià a la Copa d’Europa

davidleon_perezL’entrenador de futbol base del club, David Pérez, va participar fa uns dies a la Copa d’Europa de futbol australià (modalitat esportiva entre el futbol i el rugby) amb la selecció de Catalunya. El torneig, que va tenir lloc a la localitat de Bordeus (França), el va guanyar Anglaterra mentre que els catalans van quedar a la darrera posició.

A la primera fase Catalunya va haver de jugar contra la campiona Anglaterra i també Islàndia. Les dues derrotes consecutives va fer que la Selecció va haver de jugar la consolació contra un conjunt combinat de jugadors francesos, que novament van perdre. Els catalanas van tancar el campionat perdent contra Noruega, després de patir diverses lesions. «A nivell esportiu va ser una gran experiència, ja que som una selecció amateur i no teníem cap pressió per treure resultats», explica Pérez, que dirigeix el Benjamí H i és el segon del Juvenil C.

Tot i el resultat final, la selecció catalana va cumplir amb les expectatives dins un esport que mica en mica guanya més adheptes.