«L’equip està molt unit, som una pinya»

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Ortiz (Sabadell, 1982) afronta amb il·lusió la seva primera temporada com a entrenador del primer equip després de digirir anteriorment al Juvenil A. Amb nou jornades disputades, l’equip ocupa la segona plaça, segueix invicte i es troba colíder amb el Manresa.

T’esperaves un inici de Lliga tan prometedor?

Potser no m’esperava estar tan amunt tan aviat, però sí que era optimista perquè l’equip va treballar molt bé durant la pretemporada. Som un equip jove, amb molts jugadors nous i això requereix un temps d’adaptació. El grup està molt unit, som una pinya i el treball ha donat els seus fruits en forma de bons resultats. Aquesta es la línia a seguir.

L’equip ha deixat la porteria a zero en set dels nou partits que ha disputat. La solidesa defensiva és una de les claus d’aquest bon inici?

Per suposat. Som l’equip menys golejat de la categoria. No obstant, no plantegem partits defensius, sinó que ens agrada tenir la pilota al camp rival. Som un equip compacte, tenim les idees clares i encaixem molt pocs gols. És important llegir el partit correctament i saber quan s’ha d’atacar i quan és el moment d’esperar per sortir a la contra.

Com valores l’aportació dels nous fitxatges?

Estic molt satisfet tant amb el rendiment dels nous fitxatges com dels jugadors que han pujat del filial. S’han adaptat en un temps rècord i estan demostrant el seu millor nivell, excepte alguns futbolistes que arrosseguen lesions i problemes físics. Tenim jugadors veterans que aporten lideratge i dominen el joc a la perfecció, d’altres amb experiència a la categoria que volen reivindicar-se i, per últim, jugadors del filial que han sabut tenir paciència i aprofitar l’oportunitat.

Quin és l’objectiu per aquesta temporada?

L’objectiu és assolir els 45 punts el més aviat possible. La nostra filosofia és anar a partit a partit. Som un equip ambiciós, competitiu i sortim a guanyar cada cap de setmana. Vull que l’afició es senti orgullosa de nosaltres i que quan juguem fora siguem un equip difícil de superar. Un cop tinguem la permanència assegurada, intentarem lluitar per altres reptes.