«L’equip ho està fent bé per sortir de la zona de perill»

hassen_nbiliHassen Nbili, de Tunísia i amb 31 anys, ha arribat per reforçar la davantera del primer equip. Nbili ha estat aquesta temporada jugant amb el Cerdanyola a la Tercera Divisió on ha marcat 3 gols, i l’any anterior a Primera Catalana -també amb el Cerdanyola- va marcar 13 gols, sent un dels golejadors més destacats de la categoria. Des que ha arribat al CF Mollet UE ha jugat 4 partits i ha marcat un gol. El davanter destaca pel seu esforç físic dins el terreny de joc i pel seu olfacte de cara a porteria.

– Com estàs a Mollet?
– Molt bé, des que vaig arribar a Mollet estic molt tranquil i molt a gust amb l´equip, entrenador i club. M´havien parlat molt bé del club i l”ambient amb els companys és molt bo. Estic molt content d´haver vingut aquí i espero estar més temps. Tneim un equip jove, però amb suficient qualitat.

– I dins el terreny de joc, ets davanter centre però amb molt recorregut…
– M´ajuda tenir un entrenador com Albert Cámara perque m´està ajudant molt en la meva adaptació al joc molletà. Ens parla molt als jugadors i sap molt bé que és el que vol de cadascun de nosaltres. M´agrada el joc que fem i els gols arribaran.

– L´equip està en aquesta zona perillosa de la Primera Catalana…
– Sí, ho sabem però tenim plena confiança que això se salvarà. No estem en llocs de descens i confiem en les nostres possibilitats. Tenim un bon equip i mica en mica anirem sortint d´aquesta zona de perill. Crec que ho estem fent bé per sortir dels llocs en els que estem, i treballem per millorar en tot.