Infantil A, la sensació!

L’equip Infantil A està sent la sensació d’inici de la temporada 2012/2013. Són el conjunt que més gols marca (26) i el que encara no ha rebut cap. Xifres espectaculars després de tres jornades disputades per un equip que enguany té com objectiu intentar fer el salt a la Preferent i que de moment lidera el grup 7 de la Primera Divisió amb 9 punts, que són els mateixos que porta el Palau Solità i Plegamans però en el segon lloc.

El conjunt molletà va guanyar a la primera jornada al Vilanova del Vallès (0-10), a la segona a La Torreta (5-0) i a la tercera va fer el mateix amb La Llagosta (0-11). «De moment ens estan anant bé les coses. Anem pas a pas i confiem continuar igual de bé», destaca el tècnic, Marc Giménez, que afronta la seva primera temporada al club amb un repte important. «Sabem que hem d’intentar lluitar per pujar. Crec que aquest equip ho pot fer, tenen qualitat per lluitar fins el final», remarca Giménez.

Els molletans només porten tres jornades però ja destaquen no només per les xifres golejadores, també pel seu joc. «Ens agrada fer molta pressió. I això és bàsic. A partir d’aquí tenim la pilota però ens agrada fer un futbol de possessió però amb un estil més directe», valora el tècnic molletà. L’equip Infantil A es posarà a prova aquest dissabte a partir de les 12.30 hores al Germans Gonzalvo contra un dels rivals directes per l’ascens, el CF Parets. Molletans/es esteu tots convidats a gaudir d’aquest equip. Podem Mollet!