“Les nenes d’ara, de Mollet, tenen l’oportunitat de fer futbol amb nosaltres»

Mónica Utrilla (Mollet, 1994) és una de els primeres tècniques que ja s’han compromès per a l’estructura del femení per a la propera temporada. De fet, aquest maig ja és una de les tècniques que entrena els dimarts amb el primer grup de femení del club. Té una àmplia experiència com a entrenadora i també ha jugat com a portera en futbol i futbol sala.

– Perquè vas acceptar la proposta d’entrenar a Mollet?
– De ben petita ja m’hagués agradat que al meu poble hi hagués futbol femení per jugar, no hi havia. Aleshores, ja de més gran, doncs gaig apuntar-me al futbol sala i fins ara sempre he jugat. Ara, un club tan gran com el CF Mollet UE vol tenir femení i em va semblar molt bé. Després em va trucar el coordinador, en José Aguilera, i no m’ho vaig pensar. A més, així les nenes de Mollet d’ara tindran aquesta oportunitat.

– Com estan funcionant les sessions dels dimarts?
– De moment totes les que han provat, han repetit. Crec que s’ho passen molt bé i això és molt important. Però encara han de venir moltes més, estem els dimarts per la tarda.

– S’aconseguirà tota l’estructura femenina?
– És complicat, però s’ha d’intentar i en això estem. De moment no hi ha cap equip tancat, però és normal fins que no acabi l’actual temporada.

– Quin equip portaràs?
– Les més petites. En aquestes edats es fa molta tècnica. Jo sempre les dic que han d’aprendre a controlar la pilota, no que la pilota les controli a elles.

– A banda d’entrenar, també jugues a futbol sala i ho fas a la Concòrdia, de la Llagosta, que milita a la segona màxima categoria estatal de futbol sala…
– Sí, i tot el que pugui aportar la meva experiència doncs ajudaré en el que pugui. A la Concòrdia soc portera i, per exemple, en tasques defensives i sota els pals doncs em fixo moltíssim. Tot suma.