L’hora dels valents

Queden sis finals pel Juvenil A. L’equip de Kiku Parcerisas rep dissabte al Germans Gonzalvo (18h) al Figueres, rival directe en la lluita per la permanència a la Lliga Nacional. La victòria és un imperatiu per mantenir opcions a la salvació, que es situa a quatre punts, en la primera final del curs.

La derrota al camp del Gimnàstic de Tarragona va trencar una dinàmica de quatre partits sense perdre. En un final de temporada que es torna a plantejar no apte per a cardíacs, l’equip s’enfrontarà a més rivals directes a la lluita de la zona baixa; Europa i Mercantil fora de casa i Manresa a casa. A més, rebrà el Badalona al Germans Gonzalvo i visitarà el camp de la Damm per tancar el campionat. El primer objectiu, però, serà derrotar als figuerencs per distanciar-los a tres punts a la classifcació i guanyar-los el ‘goal-average’, element que pot ser fonamental al final.

Hora també dels aficionats, que han d’omplir al màxim el Municipal dels Germans Gonzalvo per fer sentir als jugadors que estem amb ells, que creiem que la permanència no es cap utopia.

El Figueres, dirigit per Pau Hidalgo, arriba a Mollet després de guanyar per 3-1 al Espanyol al Estadi de Vilatenim. Els gironins són ara cuers amb 24 punts, empatats amb el Juvenil A. Al partit d’anada, victòria dels nostres a l’Alt Empordà per 1-2.

Els molletans tindran les baixes de Manel per lesió i de Fran i Josep per sanció.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos