L’infantil A es proclama campió de lliga i puja a Preferent!

infantil_aL’Infantil A es va proclamar campió del grup 7 de la Primera Divisió i va assolir l’ascens a Preferent. Els molletans, que entrena Marc Giménez, van imposar-se amb comoditat al seu principal perseguidor pel títol del campionat, el Palau-Solità i Plegamans, dissabte al Germans Gonzalvo. Així l’Infantil A va guanyar 4 a 0 i a falta de les tres darrers jornades ha assolit els dos objectius: el títol i l’ascens.

Els infantils molletans es van avançar a la primera part amb el gol de Felipe. A la segona meitat es va acabar el treball amb els gols d’Éric, Carlos Rubio i Carlos Paños. «Estem molt satisfets. Portem tota la temporada com a primers del grup i hem començat amb molts nervis. Però hem assolit un repte molt important pel club i per l’estructura dels infantils», assenyala l’entrenador, Marc Giménez. Amb la victòria els molletans són líders destacats amb 71 punts després de 23 partits guanyats, 2 empats i 2 derrotes.

L’Infantil A molletà va celebrar al terreny de joc del Germans Gonzalvo l’ascens amb els familiars dels jugadors. Moltes felicitats!

Pots veure la crònica del partit i la celebració de l’ascens en aquest enllaç de Vallès Visió.