L’Infantil C, intractable a Primera

 

infantil__cL’Infantil C encara no coneix rival possible del grup 7 de Primera Divisió després de disputar les primeres cinc jornades del campionat. El conjunt que dirigeix José Antonio Ramón suma els partits disputats per guanyats. Això permet al conjunt molletà liderar la classificació amb 15 punts, i sobretot, amb una diferència de gols impecable: 22 a favor; i 1 en contra.

Gran part del conjunt és el mateix de l’Infantil D campió de la temporada anterior. “És un grup de jugadors molt bons. S’esforcen moltíssim i això permet poder treballar amb ells per anar de menys a més”, diu l’entrenador, i afegeix, “sempre els hi dic que no encaixar gols, et permet sumar un punt. A partir d’aquí treballem per ser protagonistes dins el terreny de joc” .

En aquest sentit, l’Infantil C treballa dia a dia per estar el més amunt possible. “Nosaltres anem partit a partit. Si podem després guanyar la lliga, ja ho veurem. Hem de formar i educar a jugadors”, explica Ramón, davant el repte del conjunt. El proper partit de l’Infantil C serà aquest dissabte al camp de l’Escola Sabadell (16h).