«L’objectiu del campus és aprendre, millorar i potenciar les habilitats individuals, sense deixar la diversió»

Una edició més Otger Canals és el director del Campus de Tecnificació del CF Mollet UE. Canals és l’actual coordinador del futbol 7 i dirigeix els equips del Juvenil B i l’Aleví B. El Campus es farà durant els dies 29, 30 i 31 de desembre i el 2 de gener al camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès. De fet, encara es poden inscriure infants, tot just fins el dilluns 20 de desembre.

– Quina metodologia d’entrenament té el Campus?

– En el campus fem servir una metodologia semblant a la que fem servir durant l’any, l’únic canvi que fem és que ens centrem en els continguts individuals per a cada etapa del jugador. Uns continguts adaptats a l’edat de l’infant i on fem molt d’èmfasi en la millora individual del jugador. Podem treballar aquests objectius perquè tindrem un equip de tècnics titulats i formats per treballar els continguts de manera que facin pensar els jugadors i interioritzin els continguts que ens plantegem.

– Què pot millorar un jugador?

– Pot millorar les relacions socials, la confiança en ell mateix, la seva coordinació… tot això és conseqüència del que entrenarem al camp: la conducció, el tir, el control, la passada, les situacions de superioritat numèrica, l’anàlisi de diferents situacions que es poden trobar al partit.

– Enguany, hi haurà masterclass de jugadors juvenils d’equips de la Primera Divisió. Què poden ensenyar als infants?

– La idea d’aquesta visita és que expliquin les seves experiències, els seus objectius, els valors, com han arribat on estan i quin és el camí a seguir per poder arribar a dedicar-se d’una manera professional al futbol.

– Quin és l’objectiu del Campus?

– L’objectiu del campus és aprendre, millorar i potenciar les habilitats individuals dels jugadors, sense deixar de banda la diversió.