«L’objectiu del campus TEC és potenciar les possibilitats individuals»

Otger Canals

Otger Canals (Mollet del Vallès, 1986) és el director del Campus TEC del CF Mollet UE que tindrà lloc durant la Setmana Santa els dies 25, 26, 27 i 28 de març al camp del Germans Gonzalvo. Canals, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i amb el segon nivell d’entrenador, té una àmplia experiència amb la organització dels campus TEC del CF Mollet UE. A més, Canals també és coordinador del club. 

Perquè es fa aquest Campus per Setmana Santa?

Aquest campus el realitzem a fi de treballar els continguts que durant la temporada no aconseguim fer de manera detallada. L’objectiu és potenciar les possibilitats individuals dels jugadors.

El Campus seran 4 dies, què és farà?

De 9.00 a 10.45 h. farem entrenaments encarats als continguts i consignes marcades. De 10.00 a 11.15 h. esmorzarem. De 11.15 a 12.10 h. farem un altre sessió d’entrenaments específica i, per acabar, farem una sèrie de partits on els nens podran posar en pràctica tot el que han après.

Com s’aconsegueix fer aprendre tot això als joves, quants monitors sereu?

Doncs amb molta paciència i explicant les consignes de manera clara, posant exemples pràctics i repetint les accions perque es donin situacions que els nens puguin res

oldre i aprendre. La intenció és posar un monitor per cada 8 a 10 nens.

A banda d’això, a nivell d’inscripcions ja hi han 30 joves. S’ha fet un esforç amb descomptes en el preu…

Si, pensem que el club ha d’ajudar a les famílies. Al Campus de Setmana Santa hem pensat que fer un descompte el mes de febrer ens ajudarà a tenir una base de nens on ja podrem confiar en alguns entrenadors, i per d’altra banda, hi ha moltes famílies que tenen dos fills i sabem que si apunten a un, han d’apuntar a l’altre i aquest és un altre descompte que oferim. També oferim el servei d’acollida que és de 8.00 a 9.00 h. però té un afegit al preu.

Fins quin dia es pot inscriure?

La inscripció estarà oberta fins el divendres 22 de març. A tot això, nosaltres creiem que treballar amb ganes i il·lusió és el secret d’aprendre i triomfar. Apunta’t al CampusTEC del CF Mollet UE!

Pots consultar tota la informació del Campus TEC Setmana Santa del CF Mollet UE en aquest enllaç