L’última oportunitat?

El Primer Equip afronta diumenge (12h) l’última oportunitat per reenganxar-se a la zona de privilegi de la classificació.  La visita del Sants al Germans Gonzalvo pot ser l’última opció de l’equip de David Ortiz per no quedar-se despenjat en aquest tram final.

La dolorosa derrota davant del Martinenc ha fet donar molta més importància a la visita de l’equip barceloní, amb el qual no es poden escapar els punts ja que es un rival directe a la taula. «No vam merèixer guanyar. Ara és igual qui sigui el rival, hem de tornar a ser nosaltres i sumar els tres punts», destaca l’entrenador molletà.

El Sants, dirigit per Tito Lossio, arriba a Mollet en quarta posició amb 42 punts. L’equip santsenc encadena tres partits sense pedre i ve de vèncer al Masnou per 2-1 al Municipal de l’Energia. «Són un equips que els hi agrada tenir la pilota, molt dinàmic. Haurem de corregir moltes coses, sobretot a nivell defensiu, per guanyar el partit», admet Ortiz.

El tècnic molletà no podrà comptar amb Serrano per acumulació de targets ni amb Juan Pérez ni Aleix Domínguez per lesió.

El partit es podrà seguir al twitter del club. A més, Valles Visió emetrà el partit en diferit el mateix diumenge a les 22h. #vamosrojos

FER BO EL PUNT DE DIUMENGE PASSAT

El Juvenil A de Kiku Parcerisas rebrà dissabte a les 16h al Cornellà, segon classificat a la Lliga Nacional. El conjunt molletà buscarà sumar per quarta setmana consecutiva i fer bo el punt sumat al camp del Josep Maria Gené. El rival, però, serà d’entitat. El Cornellà arribarà a Mollet a un punt del liderat, tot i que el passat cap de setmana va perdre a casa davant de l’Espanyol. És indiferent el rival. El triomf torna a ser un imperatiu per escapar-se d’una vegada per totes de la zona baixa de la classifació. El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos