Benvingut Bangoura!

El davanter Mamadou Bangoura és el sisè fitxatge del primer equip 2014/2015. Bangoura s’ha compromès amb el CF Mollet UE aquesta setmana al camp Municipal del Germans Gonzalvo per ser un dels jugadors de la plantilla del Centenari del club al grup 1 de la Primera Catalana

El nou fitxatge del primer equip ja va jugar al club durant la temporada 2011/2012 amb el juvenil A de la Lliga Nacional. Poc després va anar a la Damm de Divisió d’Honor juvenil. Com amateur ha jugat al filial del Murcia i ve procedent del Vilassar de Mar de la Tercera Divisió. Bangoura destaca per la seva força, agilitat i polivalència a la davantera.

Amb Bangoura són sis les cares noves per la propera temporada després de les incorporacions del defensa Juame Serra, el mig Adrián Padilla i els davanters Brian Quijada, Carlos Vidal i Mahamadou Bangoura. A banda d’aquests cinc fitxatges, la secretria tècnica ha tancat les renovacions a la porteria de Pol Flores i Juan Valenzuela; els defenses Iván Arroyo, Álex Ruiz i Carles Mur; el migcampista Cristian Garcia; i els davanters Hassen Nbili i Ángel Fernández. A més, el primer equip compta amb els juvenils Joan Matabosch (defensa); el Álex Paredes, Arnau Blanco i You Kamassokho (migcampistes); i Jordi Altimira i Omar Quanni (davanters).