Marc Castellsagué fitxa per la Federació del Kazakhstan

Marc Castellsagué, entrenador de la base del club, s’ha incorporat a l’staff tècnic de la Federació de Futbol del Kazakhstan. Castellsagué, de 27 anys i veí de Llerona, portava dues temporades a les files del club portant en un primer any el Cadet A i al segon el Juvenil B.

«Quan tot just estava a punt per viatjar a Shanghai, per realitzar les meves vacances d’estiu amb la meva parella, una trucada ho va capgirar tot», explica Marc Castellsagué, que durant l’agost va visitar les instal·lacions de la federació del Kazakhstan. «Després d’estar allà durant dues setmanes i conèixer de primera mà el nou projecte de la Federació de futbol durant aquest agost, i després de valorar els pros i les contres, vaig decidir acceptar la proposta i em vaig comprometre en el nou projecte per incorporar-me en l’organigrama tècnic de la Federació», explica.

La principal tasca de Marc Castellsagué serà la de refermar l’estructura esportiva existent del país en un contracte professional signat per dos anys.

Castellsagué s’ha mostrat molt satisfet del seu pas pel club. «Després d’un final de temporada esportivament molt positiu, en el CF Mollet UE, on m’hi he trobat molt bé i m’han tractat molt bé, i tenir ofertes econòmiques molt superiors d’altres clubs, em vaig decantar per iniciar un projecte molt ambiciós formativament a 2 anys. L’actual Juvenil B, que he estat fins a l’últim moment creant hem aconseguit una molt bona plantilla i amb jugadors d’un alt nivell tècnic i una forta projecció», assegura el tècnic de base.

Des del club, et volem desitjar molta sort en el teu proper repte profesional! #vamosrojos