Marc Giménez, nou coordinador de futbol 11

Marc Giménez a l'oficina de coordinació del Germans Gonzalvo
Marc Giménez a l’oficina de coordinació 

Marc Giménez (Barcelona, 1985) és el nou coordinador de futbol 11 del CF Mollet UE. El nou responsable molletà porta una temporada dins de l’estructura de l’entitat on ha dirigit amb èxit l’Infantil A -campió del grup 7 de Primera i ascens a Preferent- i el Benjamí D. Giménez ha signat aquesta setmana com a nou coordinador després d’arribar a un acord amb la directiva del CF Mollet UE a les oficines del camp Municipal del Germans Gonzalvo.

El nou coordinador de futbol 11 supleix la marxa de Mario Garcia a final de temporada. «La meva proposta és continuista amb un model d’èxit ja instaurat al club. Tot i això hauran alguns canvis a la metodologia de treball però volem que tots els conjunts juguin amb un mateix estil de joc per poder ajudar a la progressió dels nostres jugadors del futbol base i arribar al primer equip», valora Giménez, i afegeix, «som el club de referència al Vallès Oriental i hem de continuar treballant per mantenir el nivell i poder superar-nos cada dia».

Marc Giménez estudia CAFE a la Universitat de Vic i té el títol de Grau Superior d’Esports; anteriorment havia estat coordinador del CF caldes e MOntbuí i del CF lliçà d’Amunt. L’estructura de coordinadors del CF Mollet UE es completa amb Otger Canals com a coordinador de futbol 7.