Marcos Forzinetti i Sergi Díaz, nous jugadors del primer equip

escut_CFMolletUEEl davanter Marcos Forzinetti i el defensa Sergi Díaz són nous jugadors del primer equip dirigit per Claudio Festa. Forzinetti, d’orígen argentí, havia estat jugant aquesta temporada al Martinenc de la Primera Catalana però abans havia estat al Vilanova de la Tercera Divisió. Pel que fa a Díaz també compta amb experiència a la Tercera Divisió, ja que aquesta temporada havia estat jugant al Rubí.

Tots dos jugadors venen amb el beneplàcit de la secretaria esportiva i el cos tècnic. «Forzinetti pot jugar de punta, però també cau a la banda. És un jugador amb gol i molta experiència», explica l’entrenador Claudio Festa, i remarca de Díaz, «ser un lateral esquerra molt segur, però que també pot jugar a l’eix de la defensa». El club continua estudiant possibles incorporacions en els propers dies.

Tots dos nous jugadors podran debutar aquest dijous en partit amistós contra el Rubí al camp dels del Vallès Occidental, conjunt de la Tercera Divisió. «Avui provarem dos diferents sistemes de joc amb l’objectiu de veure com podem resoldre els problemes de l’anterior partit contra el Masnou», indica Festa. El partit començarà a partir de les 21.15 hores i serà una nova prova pel primer equip per preparar el proper partit del grup 1 de la Primera Catalana, aquest diumenge al camp de La Jonquera (16.00 h.).