Més que 3 punts contra el Girona B (2-0)

El primer equip va guanyar contra el Girona B més que 3 punts. Per una part, els molletans van aconseguir guanyar com a locals després de no fer-ho des del novembre de 2015; i per una altra, perquè la permanència ja està gairebé a tocar. Consulta la fitxa del partit.

El primer equip va ser superior contra el Girona B, que no li va deixar cap clara ocasió. Al minut 12 Chipi va marcar un gran gol de falta. A partir d’aquí, control total del Mollet que tan sols va cedir un remat amb perill al Girona B, que va poder treure sota els pals Jandro.

Al tram final, el primer equip va poder sentenciar el compromís però la pilota no entrava. Finalment al minut 83, Jandro va rubricar una gran jugada de Castro, que va revolucionar el compromís amb la seva entrada en la segona part, per marcar el 2 a 0 final.

La victòria situa els de David Ortiz al 8è lloc amb 46 punts i evita el descens directe. Tot i això, encara no és matemàtic respecte els llocs de descens no compensat, que depèn en part dels descensos de la Segona B.

El pròxim partit dels molletans tindrà lloc diumenge al camp de l’Horta (12h). #Vamosrojos