Millor club i millor equip de base l’Infantil A, nominacions a la Nit de l’Esport de Mollet

escut_CFMolletUEEl CF Mollet UE ha obtingut dues nominacions a la Nit de l’Esport de Mollet del Vallès: millor club i millor equip de base amb l’Infantil A. «Estem satisfets amb aquestes dues nominacions. Nosaltres treballem per millorar la formació cada temporada. I esten en el camí amb reconeixements com aquests», valora el president del club, Feliu Tura. La gala molletana tindrà lloc el proper 24 de gener al Teatre Municipal Can Gomà a partir de les 20.00 hores.

Pel club la temporada anterior va ser la millor de la seva història assolint 10 ascensos de futbol base, 6 d’aquests sent campions. A més, el global del club millora amb el campionat i ascens dels Veterans. Una campanya per emmarcar que, fins i tot, va rebre el reconeixement públic de l’Ajuntament de Mollet i de la mateixa Federació Catalana de Futbol.

Pel que fa a l‘Infantil A entrenat per Marc Giménez va assolir l’ascens a Preferent tres jornades abans d’acabar la temporada en una temporada sensacional.  L’Infantil A es va proclamar campió del grup 7 de la Primera Divisió després d’imposar-se amb comoditat al seu principal perseguidor pel títol del campionat, el Palau-Solità i Plegamans, al Germans Gonzalvo guanyant 4 a 0.

Aquestes dues nominacions posen de manifest el bon moment esportiu de l’entitat. La Nit de l’Esport de Mollet tindrà lloc el proper 24 de gener a les 20.00 hores al Teatre Municipal de Can Gomà. #Vamosrojos