Molletense – primer equip, dissabte a les 18h al Zona Sud

Feia set temporades que Molletense i primer equip no coincidien en partit oficial. Aleshores va ser a la Primera Territorial, i ara toca la Primera Catalana. L’empresa és molt més exigent, a un pas dela Tercera Divisió, amb dos projectes diferents i que arriba massa d’hora, a la segona jornada del campionat. El compromís serà aquest dissabte a les 18.00 hores al camp Municipal de la Zona Sud.

La temporada 2007/2008 el primer euqip va guanyar 2 a 0 al Germans Gonzalvo i al Zona Sud van emptar 1 a 1. Finalment en aquella temporada el primer euqip, dirigit per Sito Fradera, aconseguiria l’ascens a Preferent. Des d’aleshores, han canviat les dues entitats sent el CF Mollet UE referent en el futbol base al Vallès, mentre que la Moletense ha armat un potent primer equip dirigit per Antonio Filgaira, desde fa sis temporades.

Tot i això, a la segona jornada s’arriba amb un Molletense recent ascendit, mentre que el primer equip porta quatre temporades a la Primera Catalana, ara de la mà d’Albert Cámara que ha apostat per una plantilla de la més jove de la categoria. «Serà un partit en un camp petit i que ja ens estan esperant desde fa un mes i que serà molt intens», destaca Albert Cámara, i afegeix, «serà un partit que es mantindrà una disputa bastant alta i esperen que l’àrbitre estigui bé. Nosaltres hem d’anar creixent en el camí i intentar emportar-nos els tres punts».

De fet, el camp de la Molletense, el Zona Sud, és un camp conegut del primer equip i part del futbol base degut que la temporada anterior van estar cinc mesos entrenant i jugant. El primer equip per tant coneix les mides del camp Municipal de la Zona Sud.

Expectació al Zona Sud pel derbi

D’altra banda hi ha expectació en aquest compromís, per això els socis del club tenen l’entrada a 5 euros, i no han de pagar els 8 euros de l’entrada general. Això és degut a un acord entre totes dues entitats. A més, el partit es podrà veure a partir de les 22.00 hores per Vallès Visió, que faran seguiment amb una prèvia, comentaris durant el partit i el post-partit. També Golcat hi serà en el derbi molletà.