Moral alta per visitar l’Energia

El Primer Equip visitarà aquest diumenge a les 12:15h el camp del Sants. L’equip de David Ortiz vol encadenar dues victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada.

Després de la gran victòria al Guinardó, el grup buscarà donar-li continuïtat a la feina feta la setmana passada i sumar abans de l’atractiu partit contra l’Horta la setmana que ve a casa. «Desitjàvem una victòria com la de diumenge passat. A Sants hem de sortir com a la primera part davant del Martinenc, posats en el partit des del minut 1», afirma un dels golejadors a Barcelona, Chipi.

El rival, dirigit per Tito Lossio, està empatat a 14 punts amb l’equip molletà. Els barcelonins van trencar una mala dinàmica de dues derrotes consecutives guanyant la passada jornada al camp del Masnou (0-2). Caldrà vigilar de ben a prop una de les seves referències ofensives, Sergio Navarro, autor de tres dianes fins ara. «Per mi és un dels rivals mes complicats de la categoria. Manté un gruix de jugadors des de fa diverses temporades i s’ha reforçat molt bé. A nivell tàctic li compliquen molt la vida als rivals. Haurem de ser sòlids i intel·ligents per sumar», destaca Ortiz.

Per aquest partit, el tecnic tindrà els dubtes de Ranchal i Sergio Navarro.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos

EL JUVENIL A, DISSABTE

L’equip de Dídac Vidal visita demà dissabte el Nou Municipal de Cornella per enfrontar-se a l’equip verd a partir de les 16:30h. L’equip molletà buscarà refer-se de l’última derrota i tornar a la línia de la victòria en un dels camps mes complicats de la categoria, on l’any passat s’hi va aconseguir un gran triomf. Tambe n’estarem molt pendents! #vamosrojos