Natxo Abad, benvingut!

Departament Comunicació CF Mollet UE

El davanter Natxo Abad es va comprometre aquest dimarts amb el primer equip del club pel que resta de temporada. El nou jugador d’Albert Cámara va signar a les oficines del Germans Gonzalvo el contracte i ja està disponible per disputar el partit de diumenge contra el Júpiter (12.00 hores).

Natxo Abad havia començat la temporada a la Molletense, però ha decidit fer el salt al camp Municipal del Germans Gonzalvo. «M’havia lesionat i a la Molletense hi havien fet un parell de fitxatges. Crec que no tenia els minuts que jo volia, i aquesta ha estat la millor decisió: fitxar pel CF Mollet UE», valora Natxo Abad, i augura tenir moltes ganes d’encaixar al projecte, «vinc amb la il·lusió d’ajudar el Mollet, fer-me un lloc».

El nou davanter molletà ja havia jugat al club en etapa juvenil a Preferent i va ser una de les peces fonamentals al tram final de la temporada 2009-2010. «Vaig fer una temporada al Juvenil A a Preferent, però aquell any no vam pujar. A la següent temporada em van repescar al tram final i vaig poder ajudar a fer l’ascens somiat a Lliga Nacional», recorda.

Benvingut NatxoGol! #vamosrojos