Nexe Comunicació s’encarregarà de la comunicació del CF Mollet UE

SAMSUNGEl CF Mollet UE signa un conveni amb Nexe Comunicació perquè en porti la comunicació del club pel que resta de temporada. El conveni serà prorrogable temporada rere temporada. L’acte de signatura va tenir lloc aquest dimecres a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo amb l’assistència del president del club, Feliu Tura i dels responsables de l’agència de comunicació, Eduard Garcia i José Luis Rodríguez Beltrán.

El president del club, Feliu Tura, es va mostrar molt satisfet amb les noves portes que s’obren gràcies al conveni signat. «La feina fins ara està ben feta, però creiem que amb Nexe Comunicació donem un salt qualitatiu molt important a nivell comunicatiu. Estem molt contents amb aquest nou rumb que continuarà el treball fet «, va explicar el president.

Nexe Comunicació és una agència de comunicació amb presència al Vallès Oriental, el Barcelonès i el Baix Llobregat. «Amb aquest conveni fem oficial que a partir d’ara Nexe Comunicació s’encarregarà de la comunicació del CF Mollet UE pel que fa tant a les tasques de gabinet de premsa tradicional com de community managment, portant tota l’estratègia de presència online del club a les Xarxes Socials i al seu lloc web», va dir el corresponsable de Nexe Comunicació, Eduard Garcia. En aquest sentit, Jose Luis Rodríguez Beltrán va remarcar com un gran encert el conveni: «volem seguir amb la línia de treball portada fins ara, però amb un equip de treball al darrere, més eficaç i actiu. A Nexe Comunicació som una agència jove i amb noves idees per aplicar al futbol català».

Nexe Comunicació és una agència de comunicació 360º amb serveis de comunicació corporativa, community managment, marketing online, comunicació interna i gabinet de premsa. Pots contactar amb Nexe Comunicació enviant un email a info@nexecomunicacio.com, o trucant-nos al 617 66 45 97.

Foto: D’esquerra a dreta; Jose Luis Rodríguez Beltrán, Feliu Tura i Eduard Garcia.