No perdre la bona dinàmica

El Primer Equip rep diumenge al Germans Gonzalvo a partir de les 12h al Farners. L’equip de David Ortiz buscarà la segona victòria de la temporada per tal de fer bo l’empat aconseguit la setmana passada a terres osonenques.

L’empat a Vic va ser poc pels mérits que va fer l’equip, que va portar la iniciativa del joc durant tota la segona meitat i va tenir més ocasions que el rival. «Vam meréixer més la setmana passada, però el futbol té aquestes coses i la realitat és que portem tres empats, però podríem tenir algun punt més. Aquest últim resultat l’hem de fer bo aquest diumenge. Estem preparats per afrontar un partit complicat», assegura David Ortiz.

El rival, dirigit per Nacho Castro, arriba a Mollet amb una victòria, dos empats i una derrota. Els gironins mantenen molts jugadors de la temporada, però també amb força fitxatges, i és un dels equips consolidats a la categoria. «És un rival que li falta encara acabar d’acoplar les noves incorporacions, però és un equip molt ben treballat. Segurament ens donaran la iniciativa del joc i, per tant, haurem de vigilar els seus contracops, que són molt perillosos», afirma el tècnic.

Pel duel de diumenge, David Ortiz comptarà les baixes de Toni Parra i Edu Ranchal.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos