Obertes les inscripcions del Campus Tecnificació Setmana Santa

Departament Comunicació CF Mollet UE

El CF Mollet UE organitza el Campus Tecnificació Setmana Santa 2015 del 30 de març al 2 d’abril al camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès. El Campus està dirigit per a nens nascuts des del 2000 fins el 2010. L’horari serà de 9h a 13h amb una aturada per esmorzar (s’ha de portar de casa) de 10.45h a 11.15h. Hi ha la possibilitat del servei d’acollida a les 8h (10 euros afegit per nen). El Campus de Setmana Santa 2015 CF Mollet UE està dirigit pel coordinador de futbol-7 Otger Canals.

OBJECTIUS.

Els objectius del Campus Tecnificació Setmana Santa del CF Mollet UE són treballar els continguts i consignes adaptats a l’edat de cada nen; fomentar l’interès i la pràctica del futbol dins d’un àmbit professional, educatiu i lúdic; millorar les accions tècniques-tàctiques; treballar específicament amb el jugador en funció de la seva edat i nivell; i educar mitjançant l’esport.

 

VESTIMENTA I MATERIAL.

Els jugadors que s’apuntin al Campus de Tecnificació Setmana Santa CF Mollet UE han de venir a les sessions amb la roba d’entrenament (pantaló, samarreta i botes). A més, han de portar l’esmorzar i beguda.

PREUS.

1 jugador 60 euros   / dos germans 100 euros / tercer germà Gratis

Descarrega’t el full inscripció Campus TEC Setmana Santa CF Mollet UE #vamosrojos