Objectiu 9 punts

El Primer Equip rep diumenge a les 12h al Girona ‘B’, en el penúltim partit de la temporada a casa. Amb l’objectiu de sumar tres victòries en les tres últimes jornades, els de David Ortiz afronta sense pressió classificatòria el duel, encara que el propòsit es quedar el més amunt possible.

L’equip va sumar un empat a Avià que el va fer retrocedir un lloc a la classificació. Tot i això, amb tot decidit pels nostres aquesta temporada, deixar el nom del club en la màxima posició possible és una prioritat innegociable. «El nostre objectiu ara es quedar el més amunt possible. Buscarem els tres punts diumenge», explica Roger Garcia, que va tornar a la porteria davant de l’Avià.

El Girona ‘B’, dirigit per Javi Garcia, arriba a Mollet en una situació delicada. Tot i no estar en descens directe, els gironins volen evitar un possible descens compensat, que ara mateix es situa a tres punts. «Vénen en una situació complicada. Són un equip molt ràpid, que vol tenir la pilota. Durant l’any han canviat la seva manera de jugar», destaca el tècnic molletà.

Per aquest partit, David Ortiz no podrà comptar amb la ja coneguda baixa d’Aleix Domínguez.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos