«Quan el nen acabi el Campus de Nadal serà un futbolista molt més complert»

Oscar Coca (Barakaldo, 1978) és el director de l’Escola de Tecnificació, on es realitzen un seguit d’exercicis dirigits a millorar la tècnica individual dels futbolistes. També és el responsable del campus de Nadal que començarà en poc més d’un mes.

Com van les jornades de tecnificació?

Estem molt satisfets amb el treball que hem realitzat fins ara. Els nens que han vingut han demostrat tenir una actitud positiva i amb moltes ganes d’aprendre noves habilitats i conceptes futbolístics. El boca-orella està funcionant millor del que esperàvem i cada dia venen més nois a informar-se.

Quins aspectes treballeu en aquestes jornades?

El nostre repte és potenciar el valor individual de cada jugador. Volem que els futbolistes tinguin un ventall més ampli de recursos tècnics per resoldre determinades situacions que es presenten en un partit. En aquest sentit, treballem sobretot la finalització, el control, la passada i la conducció.

Com van les inscripcions pel Campus de Nadal?

Encara és d’hora. Ara estem en la fase de donar-nos a conèixer mitjançant diversos canals de comunicació. Aquesta setmana hem començat a enganxar cartells i també estem promocionant-nos per les xarxes socials. Normalment els pares esperen fins a darrera per inscriure als seus fills. Som optimistes i pensem que el campus tindrà una bona acollida.

Quin és l’objectiu del campus?

El nostre objectiu és millorar la tècnica individual dels jugadors. Durant la temporada els entrenadors no tenen temps de centrar-se en aquest aspecte, ja que han de pensar primer en el col·lectiu. Així doncs, nosaltres volem aprofitar l’aturada per vacances per potenciar aquesta vessant. Quan el nen acabi el campus serà un futbolista molt més complert.

 Com veus el nivell del Mollet?

Sincerament crec que s’està realitzant un treball magnífic. Tot i que els resultats són bons, m’agradaria destacar sobretot la tasca de potenciar el futbol base. Crec que el Mollet ha trobat l’equilibri entre formació i competició. Si un club vol créixer és fonamental invertir temps i recursos en les categories inferiors. Són el futur.