Otger Canals renova com a coordinador de futbol 7

Otger CanalsOtger Canals (Mollet del Vallès, 1986) ha renovat com a coordinador de futbol 7 del club per la temporada 2014/2015. La secretaria tècnica i Canals van arribar a un acord per continuar la propera temporada portant la coordinació dels equips de futbol 7.

L’actual coordinador de futbol 7, que compagina la tasca de coordinació i entrenador, complirà el proper curs la seva vuitena temporada vinculat dins l’estructura tècnica del CF Mollet UE. De fet, Canals va començar primer com a tècnic de base, després com a responsable de les escoles i aquesta temporada compleix la tercera com a coordinació de futbol 7. «Estic molt content de renovar. Suposarà la meva vuitena temporada dins el club i el quart com a coordinador de futbol 7. La veritat que a nivell esportiu cada any anem a més, però sempre acompanyat amb un projecte amb valors educatius» ,va remarcar Otger Canals. A més el coordinador va destacar la gran família del CF Mollet UE.«És un dels motius per continuar. Estic molt content amb tot l’entorn i estructura del club. Tot i passar uns mesos complicats, degut a no tenir el camp obert pel gas metà, rebem molt suport i sabem de la paciència de tots i totes. Gràcies» , va dir Canals.

De tot plegat, la secretaria tècnica va destacar la feina feta del coordinador de futbol 7. «La tasca d’Otger Canals dins el futbol 7 és molt important i impecable. Estem molt satisfets de continuar aquest projecte esportiu de futbol 7. A banda de resultats, busquem valors educatius», va explicar el president del club, Feliu Tura, poc després de l’acord.

Aquesta temporada, Otger Canals compagina la tasca de la coordinació de futbol 7 amb al direcció dels equips de la base del juvenil B i del Benjamí A.