Plantilla tancada

D'esquerra a dreta: Carlos, Jiménez, Víctor, Montero, Joshua, Uri, Ramón, Ayala, Gallardo.

Aquest dijous el Primer Equip ha tancat la plantilla del curs 2018-2019, confirmant el fitxatge de 9 jugadors que arriben al conjunt molletà amb la intenció d’ajudar a l’equip a complir els objectius marcats de cara a la nova temporada, el porter Erick Ayala, els defenses Carlos Alberto Bacallao, Víctor Rodríguez, Uri Serra i Sergio Montero, els migcampistes Sergio González i Joshua Romero, i els davanters Juan Jiménez i Ramón Fernández.

Erick Ayala, de 23 anys, i amb experiència en clubs com el Cerdanyola i el Terrassa a Tercera Divisió Estatal, arriba des del Caldes per formar tàndem amb Pol Flores a la porteria del CF Mollet UE, «des del primer moment en què l’entrenador em va explicar el projecte, em va cridar l’atenció perquè em va semblar un projecte interessant, i l’ambició és poder complir els objectius marcats».

La defensa ha estat la posició en què s’han anunciat més incorporacions, amb 4 reforços. Carlos Alberto Bacallao (22 anys), amb experiència al Juvenil A molletà, ocuparà el carril dret de la defensa després de jugar aquesta temporada al Barberà Andalucía. Bacallao s’ha decidit a tornar al conjunt rojo perquè «cualquier proyecto destinado a subir un equipo de categoría siempre ilusiona, y en mi caso me motiva el doble por mi pasado en el club, así que esperamos que entre los jugadores y el cuerpo técnico podamos conseguirlo».

A la posició central de la defensa hi jugarà aquesta temporada Víctor Rodríguez (28 anys), amb experiència a Tercera Divisió i a Primera Catalana, i que aquest darrer curs ha assolit l’ascens de categoria amb l’UE Rubí, objectiu que espera repetir aquest any, «el Mollet es un equipo que tiene que estar mínimo en 1a Catalana, y en el momento en que Gallardo me llama se presenta un proyecto ilusionante, y además veo los fichajes que se están realizando, con muchos jugadores que han sido compañeros míos y creo que es un equipo que está capacitado para subir».

Uri Serra (36 anys), que pot ocupar tant a la posició de central com a la de pivot defensiu, arriba al CF Mollet UE procedent del Ripollet i compta amb experiència a Tercera Divisió Estatal, Primera Catalana i Segona Catalana, «després que el míster m’expliqués el projecte, el qual considero que és molt interessant i ambiciós per tornar l’equip com a mínim a Primera Catalana, i acompanyat que s’ha incorporat jugadors de molt nivell, va fer que no hem plantegés cap dubte de venir al Mollet».

Al lateral esquerre, Sergio Montero, de 40 anys, i amb experiència a Segona Divisió B (CE Sabadell) i Tercera Divisió (L’Hospitalet, UE Rubí, Figueres), espera aportar la seva veterania i versatilitat que li permet ocupar altres posicions sobre el terreny de joc, per ajudar a l’equip a aconseguir els seus objectius, «creo que se ha hecho una plantilla muy competitiva, con una mezcla de juventud y veteranía, que es importante dentro y sobretodo fuera del campo, y a partir de allí hay que ponerse un propósito y el que nos hemos marcado es hacer una buena temporada para intentar ascender, así que seremos un grupo y una familia que trabajará para que lleguen los resultados».

Sergio González, que ocupa la posició de pivot defensiu, arriba al conjunt baix vallesà després de jugar en equips com el Pobla Mafumet, el Girona B, la Fundació Grama o el CE Mataró on ha competit aquesta darrera temporada, «se ha hecho un equipo muy competitivo, con un reto muy ilusionante que esperamos conseguir, así que hay muchas ganas de empezar ya».

Joshua Romero (28 anys), amb experiència prèvia al CF Mollet UE, torna al conjunt molletà per apuntalar el mig camp del Municipal del Germans Gonzalvo després de competir en equips com el Terrassa, el Rubí, el Manlleu o el Ripollet, «el proyecto es muy ambicioso porque los fichajes que se ha hecho son buenos, creo que se puede hacer algo importante y hay ganas de empezar ya».

L’extrem de 23 anys Juan Jiménez arriba al 1r Equip molletà procedent del CF Badalona i compta amb experiència a 3a Divisió Estatal i Primera Catalana. Jiménez s’ha decidit a venir al Mollet perquè vol ajudar a assolir els reptes plantejats, «vaig parlar amb l’entrenador i em va donar l’oportunitat de venir aquí, en un projecte molt ambiciós, i esperem que l’equip tiri cap a dalt i aconsegueixi l’objectiu de pujar a Primera Catalana».

Als seus 33 anys, el davanter Ramón Fernández ha jugat en diversos equips com el Júpiter, el Cerdanyola (a Tercera Divisió), el Sant Cugat i aquest últim curs al San Juan Atlético de Montcada. Fernández s’ha decantat per acceptar la oferta molletana pequè «es un proyecto ilusionante, un equipo compacto con experiencia en la categoría y todos tenemos ganas e ilusión de que empiece ya para conseguir el ascenso».

L’entrenador molletà, Jordi Gallardo, destaca el fet que s’ha tancat la plantilla al mes de juny, tot i que encara s’estarà atent al mercat, «en principi la plantilla ja està tancada, però estarem atents al mercat per si surt alguna coseta a última hora que considerem que pot millorar o fer un salt de qualitat a l’equip«. Gallardo té clar amb quina paraula definir la plantilla, «equilibrada, tenim jugadors que són joves i d’altres que aporten veterania, amb qualitat a totes les posicions, ja que quan vols assolir reptes has de tenir el millor i crec que hem triat bé«. Pel que fa a la pretemporada, l’entrenador molletà declara que «començarem el 6 d’agost, així que tindrem 4 setmanes perquè els jugadors aprenguin l’estil de joc i es coneguin entre ells«.