Prebenjamí D. Campions de la lliga del CEVO

El Prebenjamí D ha finalitzat la temporada regular en la primera posició de la lliga del CEVO (Consell Escolar del Vallès Oriental). Guanyar la lliga però, no era l’objectiu marcat inicialment per Pol Esteve, entrenador del conjunt molletà, «volíem fer una bona temporada realitzant activitats en les quals els nens aprenguessin, i alhora que els nens s’ho passessin bé mentre aprenien». El responsable tècnic de l’equip creu que els objectius s’han complert amb escreix, «pel que fa a competició, l’any ha superat les meves expectatives, ja que hem aconseguit quedar primers i guanyar la lliga, i pel que fa a nivell d’activitats, penso que el grup ha estat molt bo de treballar, ja que els nens han estat sempre disposats a venir a entrenar i aprendre».

El Prebenjamí D ha estat el campió de la lliga del CEVO amb 40 punts, gràcies als seus 13 triomfs i 1 empat en les 15 jornades que ha disputat, mostrant-se com el conjunt amb el millor registre ofensiu, amb 120 gols a favor, i la segona millor defensa del grup, concedint únicament 26 dianes. Respecte a la lliga, Esteve destaca que, «dins la lliga hi havia 2 grups, on els equips que han quedat de la meitat cap a baix eren més fluixets, i de la meitat cap amunt, on hi havia alguns equips que agafaven jugadors d’altres categories, hem tingut un nivell més similar, i els partits han estat més competits».

Pel que fa a la metodologia, el tècnic del conjunt molletà menciona que, «els entrenaments els comencem amb un escalfament amb jocs perquè els nens s’ho passin bé, i entrin en calor. Després fem exercicis de possessió, que toquin molta pilota, i per a finalitzar sempre fem un partit, i, si considero que han entrenat bé, acabem amb penals. Gairebé tots els exercicis els fem en pilota, ja que és molt important a què s’acostumin a tenir-la».

Per a Esteve és bàsic que els nens vinguin als entrenaments amb la predisposició d’aprendre, «el més important per mi és que ells s’ho passin bé, això és fonamental, i després que vinguin sempre amb ganes de voler més, que vulguin millorar, ja que si compleixen els objectius, després venen les recompenses». Per l’entrenador molletà és important també saber el seu paper dins l’equip, «tu pots demanar als nens que s’esforcin al màxim, però nosaltres els formadors tenim una responsabilitat que és preparar-nos bons entrenaments perquè els nens s’ho passin bé i vinguin sempre amb ganes d’aprendre, que no vinguin obligats».

Tot i haver finalitzat la lliga regular, el Prebenjamí D encara té partits per disputar els caps de setmana, «ara a l’Abril començarem una petita lligueta amb un format similar a la que hem fet, així que seguirem fent igual, treballar i passar-nos-ho bé per continuar millorant». Esteve espera que en finalitzar aquest curs futbolístic els seus nens siguin millors jugadors que quan van començar la temporada, «en definitiva, vull que hagin aprofitat l’any per aprendre i sobretot divertir-se».