Prebenjamí D. Començar amb bon peu

L’inici de curs del Prebenjamí D està sent molt positiu pel conjunt molletà, ja que els joves jugadors estan mostrant una evolució constant, tal com es va proposar abans de començar la temporada l’entrenador de l’equip, Miquel Molinés, «a aquestes edats l’aprenentatge és l’objectiu principal per damunt de la classificació, així que l’objectiu marcat era que els jugadors agafessin conceptes tant tècnics com tàctics i milloressin cada dia, i de moment ho estem complint amb creus».

El Grup 39 de Prebenjamí-7 està compost per 15 equips, on els 5 primers classificats estan separats únicament per 4 punts, i l’equip que actualment lidera la taula en solitari és el CF Mollet UE gràcies als 18 punts que ha sumat en les 7 jornades disputades. A més a més, els nois dirigits per Molinés presenten el millor balanç ofensiu i defensiu del grup, havent anotat 58 gols i encaixat 8. Pel que fa a la lliga, el tècnic molletà menciona que, «el bon treball que els nens estan fent als entrenaments s’està veient reflectit en els partits i per aquest motiu liderem la taula, i hem pogut guanyar amb solvència força partits, sobretot estic content pel creixement dels jugadors».

Pel que fa a la metodologia de joc, el responsable tècnic del Prebenjamí D explica que, «utilitzem molta pilota, interessa que agafin conceptes tècnics per poder jugar la pilota. Fem molt d’atac i separem molt les línies per complicar als altres equips, ja que els prebenjamins acostumen a jugar molt tancats, i si ens separem, el joc és més fàcil perquè hi ha molts espais, així que ens centrem a entendre els espais del camp i sobretot el posicionament en el terreny de joc».

El preparador molletà exigeix als seus jugadors que s’esforcin el màxim quan estan sobre el rectangle de joc, «els demano intensitat i sobretot esforç, prefereixo perdre la pilota a regalar-la». Alhora, Molinés tracta de potenciar un aspecte clau en el futbol, «el posicionament, vull que siguem un equip al qual costi molt superar les línies, treballem les pressions i estar ben col·locats en bloc, ja que això ens ajuda a recuperar ràpidament a zones de dalt, separar-nos i finalitzar».

Aquest diumenge a les 10.00h el Germans Gonzalvo serà espectador del 8è duel del Prebenjamí D, on rep un CE Llinars que ocupa la 8a posició amb 7 punts. Pel que fa al proper rival, l’entrenador molletà destaca que, «és un equip al qui li marquen pocs gols i gairebé segur que serà un partit igualat i complicat, el que marcarà el resultat final serà la intensitat que fiquem i la sort de cara a porteria».

#vamosrojos