El Prebenjamí A, goleja i és nou campió de lliga

El Prebenjamí A celebra el títol de lliga al camp del Bellavista Milan
El Prebenjamí A celebra el títol de lliga al camp del Bellavista Milan

Victòria i nou títol de lliga. El Prebenmjamí A no va tenir contemplacions contra el Bellavista Milan i en el partit ajornat per la neu -disputat aquest 1 de maig a Les Franqueses- va guanyar 0 a 11 i es va convertir el campió del grup 30 a falta d’una jornada per acabar la temporada.

L’equip que dirigeix Manolo Hidalgo va començar a tastar el títol després de guanyar al Canovelles fa dues jornades (10-1), conjunt que ha estat el seu principal rival. «Va ser clau guanyar al Canovelles perque si ells guanyaven, segurament ja no tindríem el títol de lliga. També va ser molt important guanyar després al camp del Santa Perpètua. Estem molts satisfets d’aquest grup», destaca Hidalgo. De fet el conjunt molletà és el màxim realitzador amb 190 gols i el que menys encaixa amb 38 dianes, que són les mateixes que el Caldes de Montbuí. «Tenim un grup amb molta qualitat i gairebé tots seguiran la temporada vinent», remarca l’entrenador que compleix aquest any la seva primera temporada al club.

Els molletans van celebrar al camp del Bellavista Milan una victòria per emmarcar amb una golejada que donava un títol nou a les vitrines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. Aquesta temporada el CF Mollet UE celebra de moment els títols de l’Aleví E i Prebenjamí A; i l’ascens dels Veterans.